وکیل طلاق توافقی تهران+【09127014229】مشاوره رایگان
طلاق بین 10 تا 30 روز کاری ( زمان بسته به دادگاه متغیر است).
هزینه وکیل ۴ میلیون و پانصد هزار تومان است که 50% آن در ابتدا و 50 %دیگر پس از صدور رای طلاق از شما اخذ میشود.
مشاوره حقوقی تلفنی طلاق رایگان است .
اگر به دنبال طلاق توافقی هستید، موسسه حقوقی میزان گستر حق با سابقه طولانی و متشکل از وکلای پایه یک دادگستری اقا و خانم در کمترین زمان ممکن بین 10 تا 30 روز کاری به شما جهت جدایی و طلاق کمک می کنند. در صورت هر گونه سوال با کلیو بر روی دکمه سبز رنگ پایین سایت با ما تماس بگیرید وکلای ما 24 ساعته آماده پاسخگویی به شما هستند.
طلاق توافقی در تهران و کرج به دو شکل انجام می شود :
شیوه اول (ثبت نام در سامانه تصمیم) :
زوجین باید با اخذ نوبت مشاوره و گذراندن 1 تا 5 جلسه مشاوره از مراکزی که تحت این عنوان پیشبینی گردیده است. گواهی عدم انصراف از طلاق را دریافت نمایند. بعد از دریافت این گواهی زن و شوهر با در دست داشتن گواهی عدم انصراف از طلاق به دفتر خدمات قضایی رجوع نموده و دادخواست خود را به دادگاه خانواده ارسال نمایند و منتظر وقت رسیدگی دادگاه شوند. در صورتی که وکلای موسسه میزان گستر حق وکیل شما باشند در کمترین زمان ممکن و بدون حضور زوجین تشریفات طلاق توافقی انجام میگیرد.
روش دوم (دادخواست طلاق یکطرفه از ناحیه یکی از زوجین):
این حالت زمانی اتفاق می افتد که طرفین یا یکی از آنها قادر نیست یا نمی خواهد که در جلسات مشاوره شرکت کند.در این صورت یکی از آنها با مراجعه به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست طلاق یکطرفه می دهد اما در میانه رسیدگی طرفین با توافق یکدیگر ان را به طلاق توافقی تبدیل می کنند .
فهرست مطالب:
Toggleفواید داشتن وکیل طلاق توافقی
از جمله مزایای داشتن وکیل طلاق توافقی در تهران انجام طلاق توافقی در سریعترین زمان بین 10 تا 30 روزکاری است. همچنین فایده دیگر آن دوری از تنش و استرس در دادگاه است و لازم نیست زوجین برای طلاق در دادگاه حاضر شوند.
داشتن وکیل موجب حفظ حقوق موکل هم می شود و از تضییع حق شما جلوگیری می کند زیرا وکیل از حقوق خانواده اطلاع و تخصص کافی دارد .از جمله مزایای دیگر داشتن وکیل عدم تجدید جلسه و به تعویق افتادن جلسه دادگاه است . در واقع داشتن وکیل به قاضی یاری می رساند تا سریعا پرونده را مورد رسیدگی قرارداده و رای صادر کند .
خدمات موسسه حقوقی میزان گستر حق به شما هموطن عزیز
زوجین می توانند به دفتر ما در تهران یا کرج مراجعه کنند و وکلای پایه یک دادگستری ما که بیش از 10 سال تجربه دارند و ما را راهنمایی می کنند. اگر زوجین بخواهند با سامانه مسیر و تصمیم اقدام کنند قطعا شرکت در جلسات پزشکی و غربالگری و مشاوره الزامی است. اما در حالت دیگر ممکن است شما نخواهید و یا نتوانید در این جلسات شرکت کنید که در این صورت وکلای ما با اخذ وکالت از شما اقدام به طرح دعوی در دادگاه خانواده جهت طلاق یکطرفه کرده و ادامه روند را طی می کنند. در این صورت دیگر ثبت نام در سامانه تصمیم بهزیستی یا سامانه مسیر لازم نیست و حضور در جلسات غربالگری و مشاوره نیز نیاز نمی باشد.
در حالت اول که توضیح دادیم وکلای ما با درج مشخصات شما در سامانه مسیر یا تصمیم برای شما نوبت گرفته و بعد از شرکت در جلسات مشاوره که معمولا 5 جلسه است اقدامات دیگر را انجام خواهند داد. اما بدیهی است که در روش دوم دیگر نیاز به ثبت نام در سامانه و یا شرکت در جلسه ای جداگانه نیست و کار شما راحت تر و سریع تر انجام می شود.در هر دو مورد باید زن و شوهر با همدیگر توافقی مالی و غیر مالی بر سر موارد مالی و غیر مالی انجام دهند و ان توافق نامه به امضای ایشان برسد و پیوست دادخواست شود و به جریان افتد و مواردی که در مورد آن توافق می شود عبارت است از : مهریه،نفقه، اجرت المثل، حضانت فرزندان و نحوه ملاقات و نفقه.
مراحل طلاق توافقی (به شیوه اول)
شروع روند طلاق توافقی با ثبت نام در سامانه نوبت دهی (سامانه تصمیم)شروع می شود بدین ترتیب که زوجین با مراجعه به سامانه تصمیم و وارد نمودن اطلاعات هویتی اقدام به ثبت نام و اخذ نوبت جهت مشاوره به مراز غربالگری و مشاوره خانواده سازمان بهزیستی مراجعه می نمایند و بعد از انجام جلسات مشاوره در صورت عدم مصالحه و بازگشت به زندگی ، گواهی عدم انصراف از طلاق دریافت می نمایند. اخذ این گواهی جهت انجام مراحل بعد لازم و ضروری می باشد و در صورت نبودن ان دادخواست شما ثبت نمی گردد و یا در صورت ثبت شدن برگشت داده می شود.
طلاق توافقی به مانند دیگر انواع طلاق دارای تشریفات و مراحلی بوده تا بین تصمیم زن و شوهر تا زمان جدایی فرصت و امکان تفکر و اطمینان از طلاق پیدا نمایند. چه آنکه حسب ماده 16 از قانون حمایت خانواده مصوب 1392 رجوع زن و شوهر به مراکز مشاوره خانواده الزامی گردید. تا با صحبت کارشناسانه به حل مشکل طرفین پرداخته و امکان بازگشت به زندگی فراهم گردد لاجرم در صورتی که زن و شوهر اصرار به طلاق داشته باشند باید تشریفاتی طی نمایند تا منتهی به صدور حکم طلاق و ثبت آن در دفترخانه ازدواج گردد که در ذیل مراحل از ابتدا تا انتها برسی میگردد.
2: ثبت دادخواست
بعد از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق زوجین باید با در دست داشتن این گواهی و مدارک هویتی و همچنین سند نکاحیه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نموده و دادخواست طلاق توافقی را ثبت می نمایند. حضور همزمان زوجین جهت ثبت دادخواست لازم و ضروری می باشد و در صورت نبودن هز یک از زن و شوهر دادخواست طلاق توافی ثبت نمی گردد. با امضای زوجین دادخواست به مرجع قضایی مربوطه( در تهران دادگاه خانواده یک یا دو) ارسال می گردد.
3) وقت دادرسی
طلاق توافقی نیز به مانند دیگر دعاوی خانواده مستلزم تعیین وقت از طرف دادگاه می باشد بدین منضور پس از ارسال دادخواست از طرف دفتر خدمات قضایی قسمت ارجاع دادگاه اقدام به ارجاع دادخواست به یکی از شعب دادگاه خوانواده می نماید. شعبه مرجوع الیه پس از بررسی تکمیل بودن پرونده اقدام به تعیین وقت رسیدگی و دعوت از زوجین برای روز و ساعت مشخص می نماید که زوجین باید منتظر ابلاغیه از طرف شعبه باشند
توافقات در طلاق توافقی
در طلاق توافقی زوجین می بایست در خصوص مسائل مالی و غیر مالی مرتبط با زندگی مشترک توافق نموده باشند و عمده توافقات حول محور مسائل مالی می باشند.چه آنکه زن و شوهر باید تکلیف دریافت یا عدم دریافت مهریه توسط زن یا میزان بخشش یا عدم بخشیدن مهریه مشخص گردد همچنین در خصوص مسائل گوناگون دیگر از جمله اجرت المثل ، نفقه ایام گذشته در دوران عده ، تکلیف حضانت فرزندان در صورت وجود فرزند در سن حضانت و … مشخص گردد و این توافقات باید به دادگاه ارائه گردد.
4) حضور در جلسه رسیدگی
پس از تعیین وقت ، زوجین باید در وقت مقرر در جلسه رسیدگی با همراه داشتن مدارک مورد نیاز حضور پیدا نمایند.
5)گواهی عدم بارداری
در صورت که زن ادعا داشته باشد که باردار نمی باشد می بایست گواهی مربوط به عدم بارداری را از پزشک قانونی دریافت نماید که برای این منظور زن می تواند از قبل با مراجعه به آزمایشگاه اقدام به اخذ گواهی عدم بارداری نماید.
در صورتی که زوجین هر دو اقرار به عدم بارداری زوجه داشته باشند برای گواهی عدم امکان سازش کفایت می نماید منتها برای ثبت طلاق در دفتر ازدواج و طلاق باید این گواهی به سردفتر جهت ضبط در پرونده ارائه گردد.
گواهی بکارت
در صورتی که زن باکره باشد یا اقرار به باکره بودن نماید می بایست برای دریافت گواهی سلامت به آزمایشگاه مراجعه نماید و اقدام به دریافت این گواهی و ارائه به دادگاه نماید لازم به ذکر است که در صورتی که زن یائسه باشد و در سن یائسگی باشد گواهی بار داری یا عدم بارداری نیاز نمی باشد.
5) صدور گواهی عدم امکان سازش
پس از انجام مراحل پیش گفته و مشخص گردیدن نحوه و شیوه توافقات دادگاه اقدام به صدور گواهی امکان سازش می نماید. صدور این گواهی به خودی خود قابل تجدید نظر و فرجام می باشد در صورتی که زوجین بخواهند مراحل ثبت طلاق سریعتر انجام گیرد می بایست در جلسه رسیدگی یا بعد از صدور رای حق تجدید نظر و فرجام را از خود سلب و ساقط نمایند در صورتی که حق اعتراض را سلب ننمایند یا یکی از طرفین اقدام به تجدید نظر خواهی نماید ثبت طلاق مستلزم گذشت زمان نسبتا طولانی و تا زمان صدور رای تجدید نظر به تعویق می افتد.
ثبت طلاق
بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش زوجین سه ماه فرصت دارند تا با حضور در دفتر ازدواج و طلاق اقدام به ثبت ان نمایند. مهلت سه ماهه الزاماً به معنی جاری شدن صیغه طلاق در این مدت نیست. مهلت سه ماهه قانونی جهت رجوع زوجین به دفتر خانه می باشد. چه بسا زوجین در این مهلت به دفتر خانه رجوع می نمایند و صیغه طلاق بعد از سه ماه جار می گردد و خللی به رای دادگاه و تکلیف مقرر قانونی وارد نمی گردد. در این مهلت نیز زوجین فرصت و امکان برگشت به زندگی را دارند و توافقات نیز کان لم یکن نمایند.
ثبت درخواست دو جانبه در سامانه تصمیم و ارایه مشاوره در خصوص طلاق توسط اما قانونگذار برای این نوع طلاق نیز تشریفات و مقرراتی بعضاً طولانی وضع نموده است. از فلسفه وضع این نوع تشریفات استحکام و پیشبینی اصلاح بین زن و شوهر و بازگشت به زندگی میباشد. در این نوشته قصد داریم به جهت آشنایی با طلاق توافقی شیوه و شرایط طلاق توافقی از ابتدا تا انتها، میزان توافقات و… توضیح داده میشود.
طلاق توافقی چیست؟
طلاق توافقی همانطور یکه از نام آن پیداست یعنی طلاق با توافق زن و شوهر. در این نوع طلاق زن و شوهر به هر دلیل موجه و غیرموجه با توافق یکدیگر تصمیم به جدایی میگیرند. لازمه اجرایی شدن این نوع طلاق توافق زن و شوهر در مورد مسائل مختلف زندگی ازجمله مسئله مهریه و شیوه و میزان آن، حضانت فرزند یا فرزندان، مسئله جهیزیه، اجرت المثل و همه مسائل مرتبط با عقد نکاح میباشد که دادگاه در پایان رسیدگی به طلاق توافقی بر اساس توافقات حاصله اقدام به صدور رأی مینماید.
برای طلاق توافقی به کجا باید رجوع کنیم؟
برای پاسخ به این پرسش باید بین وقتیکه به وکیل رجوع مینمایید و از ابتدا توسط یک وکیل دادخواست داده میشود و یا زن و شوهر خود اقدام به طلاق توافقی مینمایند تفاوت قائل شد. در صورتی که زن و شوهر قصد طلاق توافقی رادارند ابتدا میبایست در سامانه تصمیم ثبتنام نمایند و
مدارک موردنیاز طلاق توافقی
مدارکی که جهت رسیدگی به دعوای طلاق و ثبت آن لازم و ضروری میباشد و در صورت عدم وجود آن دادخواست شما برگشت داده میشود در ذیل آورده میشود و آنچه نیاز به توضیح بیشتر دارد در جای خود برسی میگردد.
1)کپی و اصل شناسنامه زن و شوهر
2)کپی و اصل سند نکاح (در صورت مفقود شدن یا در دسترس نبودن رونوشت از دفترخانه ازدواج)
3)گواهی عدم امکان سازش (درصورتیکه زن و شوهر در جلسات مشاوره بهزیستی شرکت کرده باشند)
4)وکالتنامه رسمی طلاق (درصورتیکه مرد جهت طلاق به همسر خود وکالت داده باشد)
گواهی عدم بارداری در صورتی که زن یائسه نباشد 9
5)یا باکره بودن (در صورتی که طلاق در دوران عقد اتفاق بیفتد یا به هر صورت زن باکره باشد)
طلاق توافقی چقدر زمان می بره؟؟
طلاق توافقی بسته به این که توسط زوجین اقدام گردد یا اینکه توسط وکلای موسسه میزان گستر حق نور آفاق مطرح گردد زمان متفاوتی دارد. و معمولا مدتی بین 10 تا 30 روز متغیر است.
در صورتی که زوجین خود اقدام به درخواست و ثبت طلاق توافقی نمایند از آنجا که باید مراحل را از ابتدا تا انتها طی نمایند مهلتی بین سه تا شش ماه زمان نیاز دارند و این در حالتی است که طرفین حق تجدید نظر خواهی و فرجام خویش را ساقط نمایند در غیر این صورت امکان زمان بیشتر نیز منتفی نمی باشد. اما در صورتی که طلاق توافی توسط وکیل صورت گیرد این مدت به نصف تقلیل پیدا می نماید و روند طلاق توافقی به شکل سریعتر پیش می رود . نکته ای که حائز اهمیت می باشد این که بعضا دیده می شود که می گویند که بین 10 تا 30 روز حکم طلاق شما اخذ می گردد.آنچه که قابل ذکر است این که با عنایت به رویه جاری محاکم قضایی خصوصاً تهران تعیین زمان کم دور از واقعیت می باشد و صداقت اولین فاکتور لازو و ضروری در ارتباط با موکل می باشد.
وکیل پایه یک برای طلاق نه کارآموز وکالت و یا وکیل پایه دوم
این نکته را باید برای شما بازگو کنیم که طبق قوانین و مقررات در زمینه وکالت و آیین نامه های مربوط به آن فقط وکلای پایه یک دادگستری حق وکالت در پرونده های طلاق را دارند زیرا مرجع تجدید نظر از آن دیوان عالی کشور به عنوان بزرگترین مرجع قضایی در کشور است و باید بدانید که کارآموزان وکالت حق اخذ و وکالت در پرونده های طلاق را ندارند و این کار ایشان تخلف انتظامی است .و اگر شما به کارآموز وکالت در این زمینه وکالت دهید نمیتواند برای شما در این زمینه وکالت مند .در موسسه میزان گستر حق تمام وکلای آقا و خانم ما دارای پروانه وکالت پایه یک می باشند و دارای سابقه بیش از 10 سال در این زمینه اند که میتوانند کار شما را به بهترین نحو انجام دهند . پس نکته ای که باید به آن توجه کنید که پرونده طلاق خود را نباید به کارآموزان وکالت یا وکلای پایه دو یا افراد کم تجربه بسپارید.
توصیه موسسه حقوقی میزان گستر حق به شما
در طی مدت زمانی که موسسه میزان گستر حق شاهد پرونده های طلاق میان زوجین بوده است به کرات مشاهده شده است که زن و شوهر به دلیل حرف اطرافیان یا عوامل خارجی که تاثیر چندانی و ربط زیادی به زندگی انها نداشته است تصمیم به طلاق گرفته اند و باعث فروپاشی بنیاد خانواده خود شده اند .در برخی از موارد نیز زوجین دارای فرزند هستند که شرایط حاد تر و اسیب پذیر تر میشود . توصیه ما به شما این است که طلاق را فقط در شرایط استثنایی انجام دهید و قبل از گرفتن طلاق به شدت روی این موضوع حساسیت و وسواس به خرج دهید و عجله ای و بدون فکر و احساسی بدون در نظر گرفتن عواقب آن اقدامی عجولانه انجام ندهید تا باعث پشیمانی بعدی نیز نشود .
از یک روانشناس حوزه خانواده می توانید در این زمینه کمک بگیرید . طلاق جدای از آثار حقوقی آن آثار مخرب اجتمایی دیگر نیز دارد که تاثیر ان بر روی فرزندان نیز بسیار زیاد است.بعد از فکر کردن و بررسی جوانب و آثار آن اقدام به طلاق توسط یک وکیل خوب و مجرب در این زمینه کنید و قبل از تفکر در این مورد اقدام و تصمیمی نگیرید.
وکیل طلاق توافقی در کرج
وکیل طلاق توافقی در کرج از جمله خدماتی است که وکلای موسسه میزان گستر حق نور آفاق برای شما انجام می هند. وکلای پایه یک دادگستری ما از استان البرز در موسسه حضور دارند و به شما یار میرسانند که به صورت سریع و در کمترین زمان ممکن و کاملا شرعی و قانونی و مطابق با تشریفات کنونی دادگاه خانواده طلاق بگیرید.
شما میتوانید از یک جلسه مشاوره رایگان نیز بهره مند شوید مشاران و وکلای ما با حوصله و دقت به سوالات شما پاسخ میدهد . مشاوره در این زمینه هم به صورت تلفنی هم به صورت حضوری میباشد.هم اکنون جهت تماس با وکلای استان البرز یا تهران بر روی دکمه سبز رنگ پایین سایت کلیک کنید.
وکیل طلاق در تهران
وکیل طلاق در تهران از جمله خدمات دیگر موسسه ما می باشد.اگر ساکن یا مقیم تهران هستید و قصد طلاق از نوع توافقی یا دیگر انواع طلاق را دارید و به دنبال وکبل هستید موسسه ما به ادرس : تهران – خیابان گاندی جنوبی – نبش خیابان هشتم – ساختمان مروارید – پلاک 32 – واحد 12 – طبقه 4